Zondag 3 februari 2019
  2 Antwoorden
  713 bezoeken
  Inschrijven
Hallo.

Ik gebruik momenteel de nieuwste versie van WordPress en WP Media Folder plug-in + Cloud-add-on, ik kijk naar de Dropfiles-plug-in.

Vraag:
1.Kan ik de plug-in voor drop-bestanden installeren op mijn galerij met WP Media Folder & Gallery-plug-in + Cloud-add-on, heeft dit invloed op de werking?
2. Aangezien ik al Cloud-add-on voor mijn galerij heb gekocht, moet ik deze optie voor Dropfiles kopen of zal het de Cloud-add-on gebruiken die bij de WP Media Folder plug-in wordt geleverd.

Als u kunt adviseren, wordt dat op prijs gesteld.

Vriendelijke groeten

Stefan
S
2 jaar geleden
Hallo

Excuses, de plug-in waar ik naar kijk is de WP File Download plug-in om te werken met de WP Media Folder plug-in + Cloud-add-on en niet de Dropfiles-plug-in zoals vermeld in het oorspronkelijke bericht.

Met vriendelijke groeten
T
2 jaar geleden
Hallo,

OK begrepen (Dropfiles is voor Joomla en WP File Download voor WordPress).
1. Allereerst zul je geen conflicten hebben, omdat we verschillende klanten hebben die beide gebruiken.:)
U kunt vergelijkbare of afzonderlijke inloggegevens / cloudverbinding gebruiken, het is aan u 2. De cloud-add-ons zijn totaal verschillende plug-ins, omdat WP Media Folder anders is dan WP File Download . Dus ja, je hebt deze andere add-on nodig.