Dinsdag 09 maart 2021
  1 Antwoorden
  828 bezoeken
Hallo,

ik probeer mijn PDF en andere bestanden op mijn website te beveiligen.

Hopelijk is Dropfiles de oplossing. Ik heb een paar vragen over de extensie...

1. Is er een manier om bestanden in bulk uit een bepaalde map te importeren?
(laat het bijvoorbeeld een reeks mappen doorzoeken of recursief vanaf een startpunt) (ik neem aan van wel, maar wil het absoluut zeker weten) 2. Als ik de bestanden in de Dropfiles-database krijg, is er dan een gemakkelijke manier om te zoeken en alle <a href=...> verwijzingen naar de bestandsnaam vervangen zodat deze naar Dropfiles verwijst?
Ik dacht dat ik dit op het joomla-databaseniveau zou moeten doen en het op de een of andere manier zou moeten scripten. 3. Is de URL die ik doorgeef aan Dropfiles (zodra ik #2 hierboven heb voltooid) "transparant" voor de gebruiker zonder dat de gebruiker extra pagina's hoeft te doorlopen?

(laten we aannemen dat ik uiteraard de juiste machtigingen voor de bestanden heb ingesteld) Ik ben op zoek naar de gemakkelijkste manier om de bestanden op mijn website momenteel in de kortste tijd en met de minste moeite te beschermen.:)

Bij voorbaat dank!
EEN
8 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

1. Is er een manier om bestanden in bulk uit een bepaalde directory te importeren?

U kunt op dit moment een aantal bestanden in een categorie importeren.

2. Als ik de bestanden eenmaal in de Dropfiles-database heb, is er dan een gemakkelijke manier om alle <a href=...>verwijzingen naar de bestandsnaam te</a> zoeken en te vervangen <a href=...>zodat deze naar Dropfiles verwijst?</a>

U moet het handmatig doen of een script schrijven volgens uw mogelijkheid.

3. Is de URL die ik doorgeef aan Dropfiles (zodra ik # 2 hierboven heb voltooid) "transparant" voor de gebruiker zonder dat de gebruiker door extra pagina's hoeft te gaan?

Natuurlijk kunnen gebruikers hun bestandscategorieën zien na hun toestemming, u kunt de toegang beperken via de backend.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-3-acl-file-permission