Woensdag 12 juni 2019
  7 Antwoorden
  2.1K bezoeken
  Inschrijven
Hallo, ik neem aan dat de meeste van mijn pre-sale vragen betrekking hebben op maatwerk -
Mijn site heeft meerdere gebruikers, en ik ben van plan deze extensie te gebruiken om elke gebruiker de mogelijkheid te geven om een ​​privégedeelte te beheren, waar hij kan bestanden uploaden, en alleen die gebruiker (de auteur) heeft toegang tot de bestanden en kan ze beheren/bewerken/verwijderen.

Hier zijn mijn vragen, als de functies niet bestaan, laat het me weten als het mogelijk is om het als maatwerk te doen -
1) 3e opslagintegratie - Is het mogelijk om een ​​gebruiker de mogelijkheid te geven om zijn eigen account te integreren met zijn persoonlijke dropbox of Google Drive-account, zodat de bestanden die hij op de site heeft, ook worden gesynchroniseerd met zijn persoonlijke schijf?

(zo niet, vertel me alsjeblieft of het mogelijk is) 2) Is het mogelijk om voor elke gebruiker een uploadpagina te maken (misschien door een gebruikers-ID op de link te gebruiken) - zodat bestanden die zijn geüpload met dit formulier, de gebruiker een melding dat er een nieuw bestand is geüpload naar zijn account - en de gebruiker vragen of hij het bestand goedkeurt of weigert?
als de gebruiker niet binnen 14 dagen heeft ingestemd, zullen we het bestand verwijderen.

3) Als het mogelijk is om aangepaste velden toe te voegen aan een dergelijk uploadformulier?

4) Is het mogelijk om aangepaste velden toe te voegen volgens een geselecteerde categorie?

als ik bijvoorbeeld een pdf wil uploaden naar de categorie bloedonderzoek, wil ik de naam van de dokter, de datum van de test enzovoort toevoegen. 5) Is het mogelijk om een ​​gebruiker te tonen - een pagina van een specifieke categorie - bijvoorbeeld een pagina voor een bloedtest, een pagina voor röntgenfoto's, een pagina voor documenten

6) kan een eindgebruiker submappen maken over categoriebeheer?

7) Is er integratie met Easy Social ?

8) Wordt de ondersteuning voor het uploadformulier hervat?

9) Heeft u een API om bestanden op te slaan onder een specifieke map met gebruikersdocumenten, die door ons systeem is gemaakt - bijvoorbeeld een pdf-bestand dat door mijn systeem is gemaakt, ook wordt opgeslagen in de map met gebruikersdocumenten.
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Laat me proberen uw vragen achtereenvolgens te beantwoorden.
1) 3e opslagintegratie - Is het mogelijk om een ​​gebruiker de mogelijkheid te geven om zijn eigen account te integreren met zijn persoonlijke dropbox of google drive-account, zodat de bestanden die hij op de site heeft, ook worden gesynchroniseerd met zijn persoonlijke drive? (zo niet, vertel me dan of het mogelijk is)

U kunt met onze Dropfiles verbinding maken met één account voor elke cloudserver.
2) Is het mogelijk om voor elke gebruiker een uploadpagina te maken (misschien door een gebruikers-ID op de link te gebruiken) - zodat bestanden die met dit formulier zijn geüpload, de gebruiker een melding krijgt dat er een nieuw bestand is geüpload naar zijn account - en vraag de gebruiker of hij het bestand goedkeurt of weigert?
als de gebruiker niet binnen 14 dagen akkoord is gegaan, zullen we het bestand verwijderen.

Deze functie is momenteel niet mogelijk.
3) Is het mogelijk om aangepaste velden toe te voegen aan een dergelijk uploadformulier?
4) Is het mogelijk om aangepaste velden toe te voegen volgens een geselecteerde categorie? als ik bijvoorbeeld een pdf wil uploaden naar de categorie bloedonderzoek, wil ik de naam van de arts, de datum van de test enzovoort toevoegen.

U moet aangepaste code gebruiken als u aangepaste bestanden wilt toevoegen aan een uploadformulier.
5) Is het mogelijk om een ​​gebruiker te tonen - een pagina van een specifieke categorie - bijvoorbeeld pagina voor een bloedtest, pagina voor röntgenfoto's, pagina voor documenten

Ja, u kunt categorieën in een artikel toevoegen door middel van de editor-knop.
Ga hier voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-2-1-manage-files-from-article
6) Staat het een eindgebruiker toe om submappen op categoriebeheer aan te maken?

Ja, zeker of gebruikers ook toegang hebben tot het Dropfiles-dashboard vanuit de backend en frontend.
7) Is er integratie met Easy Social ?

Ik weet niet zeker welke functie je hier wilt integreren, maar je kunt bestanden / categorieën invoegen in Posts in Easy blog.
8) Wordt het uploadformulier hervat?

Ja, u kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden of één voor één uploaden met een uploadformulier op de frontend.
9) Heeft u een API om bestanden op te slaan onder een specifieke map met gebruikersdocumenten, die is gemaakt door ons systeem - bijvoorbeeld een pdf-bestand dat wat door mijn systeem is gemaakt, ook wordt opgeslagen onder de map met gebruikersdocumenten.

Sorry, deze functie is onmogelijk met onze extensie.

PS: Als uw vereiste denk ik dat u contact moet opnemen met onze partners om deze functies aan te passen.
Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/web-development

Hoop dat het helpt!
Proost,
EEN
2 jaar geleden
Hallo, ik heb meerdere gebruikers op mijn site en ik wil ze allemaal kunnen aanbieden om zijn bestanden te kunnen delen met google / dropbox. bent u in staat dergelijk maatwerk aan te bieden en het werk daarover in te schatten.
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Ik heb meerdere gebruikers op mijn site en ik wil ze allemaal kunnen aanbieden om zijn bestanden te kunnen delen met google / dropbox. bent u in staat dergelijk maatwerk aan te bieden en het werk daarover in te schatten.

Deze functie is momenteel niet mogelijk met onze Dropfiles. We zullen meer over deze functie bespreken voor een komende versie.

Heel erg bedankt!
Proost,
C
1 jaar geleden
Hallo ik las vragen,

is er sindsdien iets veranderd voor deze vraag?

Is het mogelijk om voor elke gebruiker een uploadpagina te maken (misschien door een gebruikers-ID op de link te gebruiken) - dus bestanden die zijn geüpload met dit formulier, de gebruiker krijgt een melding dat er een nieuw bestand is geüpload naar zijn account

Is het mogelijk om maatwerk te vragen? zo ja, kunt u de prijs en voorwaarden beschrijven
Is het mogelijk om een ​​chat met het systeem te integreren? ik bedoel dat gebruikers bestanden kunnen toevoegen aan de chat.

Vriendelijke groeten

MC
EEN
1 jaar geleden
Hallo Clee,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Is het mogelijk om maatwerk te vragen?
zo ja, zou je de prijs en voorwaarden kunnen beschrijven. Is het mogelijk om een ​​chat in het systeem te integreren? ik bedoel dat gebruikers bestanden kunnen toevoegen aan chat.

Sorry, we bieden geen aangepaste dev-service. Je moet freelancer inhuren of het zelf doen.

Heel erg bedankt!
Proost,
C
1 jaar geleden
Bedankt, ik waardeer uw reactie.

Staat hier een freelancer open voor samenwerking?
Misschien kun je een ontwikkelaar aanbevelen?

Bedankt
EEN
1 jaar geleden
Hoi Clee,

bedankt voor je reactie.
Ik weet niet zeker of onze partners u kunnen helpen, neem contact op met:
https://www.joomunited.com/web-development Ik

hoop dat het helpt!