Woensdag 22 april 2020
  1,3K bezoeken
  Inschrijven
Welkom. Vertel eens, hoe kan ik aliassen instellen voor categorieën en bestanden? Voor zover ik kan zien, worden deze adressen nu automatisch gegenereerd op basis van de namen van categorieën en bestanden. En als de categorienamen niet in het Engels zijn, ziet de url er als volgt uit: sitename.com/files/123/---/6/filename.rar
123, ---. Hoe kan ik ze repareren?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Vertel eens, hoe kan ik aliassen instellen voor categorieën en bestanden?
Voor zover ik kan zien, worden deze adressen nu automatisch gegenereerd op basis van de namen van categorieën en bestanden. En als de categorienamen niet in het Engels zijn, ziet de url er als volgt uit: sitename.com/files/123/---/6/filename.rar 123, ---. Hoe kan ik ze repareren?

Ja, dit probleem treedt op wanneer uw categorieën en bestandsnaam niet in het Engels zijn.
Stuur ons een ticket (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning). Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal u in detail helpen.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
M
1 jaar geleden
Dit doet alle voordelen van dit onderdeel teniet.:(

Als u in eerste instantie niet over deze vraag heeft nagedacht, zullen alle gebruikers die geen Engelstalige sites hebben met dit probleem worden geconfronteerd.

Dit is een fundamenteel probleem. Het moet niet worden opgelost door middel van tickets. De component hoeft alleen een standaard alias-systeem te hebben. Anders is het een product van de derde klasse. Het spijt me, maar dat is de realiteit. Dit is hetzelfde als een stoere auto maken die op hout rijdt...
  • Bladzijde :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten die op dit bericht reageert!
Sorry, de discussie is momenteel vergrendeld. U kunt op dit moment geen reactie of opmerking plaatsen.