Woensdag 09 september 2020
  1 Antwoorden
  1.5K bezoeken
  Inschrijven
Beste Joomunited:

ik heb een site met helpdeskpro van joomdonation.com maar ik moet dropfiles uploaden in het contentticket van helpdeskpro.
Heeft u een extensie-helpdesk, of als ik de extensie koop, kan deze worden geconfigureerd zodat ik deze kan bekijken op de helpdesk

https://solicitudrrhhcorsaber.cl/rrhh/
gebruiker: beheerderspas
:
https://solicitudrrhhcorsaber.cl/cpanel/ftp
Gebruiker: solicitu
Contraseña:

Hartelijk dank voor het probleem!
Magdalena =)
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb een site met helpdeskpro van joomdonation.com, maar ik moet dropfiles uploaden in het inhoudsticket van helpdeskpro.
Heeft u een extensie-helpdesk, of als ik de extensie koop, kan deze worden geconfigureerd zodat ik een voorbeeld kan bekijken op de helpdesk

Zoals ik heb gecontroleerd, is het niet mogelijk om bestanden van Dropfiles in de helpdesk te bekijken.
Het kan zijn dat de editor het aanroepen van inhoudsplug-ins niet ondersteunt.
Het werkt in dit geval met Dropfiles-modules en een aangepaste module.

Dit is trouwens een openbare ruimte, deel uw inloggegevens hier de volgende keer niet.
U kunt een ticket voor ons achterlaten op (Menu Ondersteuning> Ondersteuningsticket) waar u uw inloggegevens kunt delen.
Verander ten slotte om veiligheidsredenen uw wachtwoord zo snel mogelijk.