Dinsdag 21 mei 2019
  3 Antwoorden
  1.5K bezoeken
Hallo,
ik zag de update van Droppics.
Volgens mij is er nog een echte misser (of ik rotzooi iets).
Ik (als admin) upload een bestand en wijs het toe aan een specifieke gebruiker.
Deze gebruiker moet op de hoogte worden gebracht, maar ik ben degene die op de hoogte wordt gebracht ... Als ik niets heb gemist, moet je dat echt implementeren, want dat heeft geen zin om de beheerder te laten weten dat iemand anders het document kan zien en downloaden.
Het is de door de admin ingestelde gebruiker die deze notificatie-e-mail moet ontvangen ... Bedankt voor je lichten;)
Pierre
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ik (als admin) upload een bestand en wijs het toe aan een specifieke gebruiker.
Deze gebruiker moet op de hoogte worden gebracht, maar ik ben degene die op de hoogte wordt gebracht ... Als ik niets heb gemist, moet je dat echt implementeren, want dat heeft geen zin om de beheerder te laten weten dat iemand anders het document kan zien en downloaden. Het is de gebruiker die is ingesteld door de beheerder die deze notificatie-e-mail moet ontvangen ...

Als je je niet wilt informeren (super admin), kun je de prameter in uitschakelen Instellingen> Melding tabblad. En voeg de e-mail van gebruikers toe Extra E-mail veld.
U kunt hier terecht voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-2-8-email-notifications

Hoop dat het helpt!
Proost,
P
2 jaar geleden
Bedankt voor het antwoord.:( Maar ik (als admin) zal verschillende velden uploaden voor verschillende gebruikers. Als ik de e-mailmelding van de beheerder verwijder, is het dan mogelijk om de geautoriseerde gebruiker in te stellen als ontvanger van meldingen? Gebeurt het automatisch als ik de beheerdersmelding stop? Ik weet echt niet hoe ik dat kan doen (zelfs nadat ik je documentrantsoen heb gelezen )
Heel erg bedankt!
Pierre
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.
Maar ik (als beheerder) zal verschillende velden uploaden voor verschillende gebruikers. Als ik de e-mailmelding van de beheerder verwijder, is het dan mogelijk om de geautoriseerde gebruiker in te stellen als ontvanger van de melding? Wordt het automatisch gedaan als ik de beheerdersmelding stop?

Naar mijn mening moet je instellen Eigenaar van gebruikerscategorie ga voor elke gebruiker naar Instellingen om in te schakelen Eigenaar van categorie informeren.
Het zal de gebruiker dus op de hoogte stellen als u bestanden naar zijn categorie uploadt.