speedcache /cache/css/sc_2294eb15c3f88c6e11fc2caf4239d7e9.css "rel =" stylesheet "/>Pdf Viewer niet beschikbaar
  1. sarlecpc
  2. Vragen over de Dropfiles over Dropfiles
  3. Dinsdag 28 2016 juni
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, ik heb een vraag over Dropfiles , ik heb geen viewer wanneer ik een pdf-bestand open. Geen overzicht beschikbaar.
Bijlagen (1)
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen.
Werk je aan localhost? Voorbeeldbestanden kunnen alleen op de site worden gebruikt.

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
ja mijn bestanden staan ​​op localhost maar ik verbind mijn site met google drive.
https://sarlecpc.fr/index.php/docs
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,
Sorry, maar dit forum is alleen voor pre-sale vragen, stuur ons een ticket (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning).
De verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.