Maandag 18 mei 2020
  5 Antwoorden
  1,7K bezoeken
  Inschrijven
Hallo Het bekijken van PDF in uw demo op https://www.joomunited.com/joomla-demo/dropfiles/default-theme-demo werkt niet in het pop-upvenster.

Het toont alleen html-code - Zie bijgevoegd bestand Werkt het bekijken van PDF niet?

Kun je me een voorbeeld laten zien van hoe het goed werkt? Bedankt.
EEN
1 jaar geleden
Hier is het scherm hopelijk Schermopname 18-05-2020 om 10.33.04.png
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

PDF bekijken in uw demo op https://www.joomunited.com/joomla-demo/dropfiles/default-theme-demo werkt niet in het pop-upvenster.

Het toont alleen html-code - Zie bijgevoegd bestand Werkt het bekijken van PDF niet? Kun je me een voorbeeld laten zien van hoe het goed werkt?

Ja, het probleem is al verholpen, controleer alstublieft nogmaals!

Heel erg bedankt!
Proost,
EEN
1 jaar geleden
Hallo,
sorry, het werkt nog steeds niet.

Schermopname 19-05-2020 om 15.38.17.png Het geeft nog steeds alleen het bovenstaande codescherm weer als u op een van de pdf-knoppen in de bijgevoegde schermafbeelding klikt
D
1 jaar geleden
Hetzelfde hier... Ik heb je PDF-voorbeeld, DOCX-voorbeeld in verschillende browsers (Chrome, Fierfox, Edge) geprobeerd en het enige voorbeeld dat werkt zonder een heleboel HTML-code te zaaien, is het JPG-voorbeeld.

Is het een bug aan jouw kant of is het gewoon niet mogelijk met je extensie?
EEN
1 jaar geleden
Hallo DenisL.,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb je PDF-voorbeeld, DOCX-voorbeeld in verschillende browsers (Chrome, Firefox, Edge) geprobeerd en het enige voorbeeld dat werkt zonder een heleboel HTML-code te zaaien, is het JPG-voorbeeld.

Is het een bug aan jouw kant of is het gewoon niet mogelijk met jouw extensie?

Ja, we hebben het probleem, de preview-functie in onze plug-in is gebaseerd op Google-viewer.
Soms werkt het goed, maar soms veroorzaakt het het probleem dat u bent tegengekomen.
We zoeken naar de oplossing die in de toekomst moet worden vervangen.

Zoals ik zie, heb je al een abonnement, ik denk dat het goed zou moeten werken op je site.
Laat het me weten als je hiermee problemen hebt ondervonden.