Vrijdag 31 januari 2020
  6 Antwoorden
  1.1K bezoeken
  Inschrijven
Hoe werkt de Google Drive-extensie?
Ik werk aan een site waar ik downloads kan geven voor grotere bestanden 100-500 MB per bestand,

dus ik kan ze niet hosten op mijn server en op dit moment is wat ik aan het doen ben om ze op Google Drive te zetten en een link van elk bestand te krijgen en maak dan knoppen op mijn WordPress-berichten.

Kan de plug-in dit stukje overnemen?
En als gebruikers downloaden, hoe downloaden ze het dan? Ze trekken rechtstreeks van Google Drive of proxy's via mijn webserver en de server gebruikt zijn bandbreedte?
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Kan de plug-in dit stukje overnemen?
En als gebruikers downloaden, hoe downloaden ze het dan? Ze trekken rechtstreeks van Google Drive of proxy's via mijn webserver en de server gebruikt zijn bandbreedte?

De bestanden worden feitelijk opgeslagen op Google Drive, maar uw cloudbestanden worden via uw server gedownload.

Na uw vragen heb ik dit ticket verplaatst naar de WP File download .

Hoop dat het helpt!
Proost,
S
meer dan een maand geleden
Gelieve te verduidelijken, zodra een Google Drive-map aan Dropfiles is toegewezen, zijn alle bestanden in die map gedownload naar de Joomla-server of blijven ze in Google Drive en zijn alles wat op de Joomla-server is opgeslagen aliasbestanden met tags, categorieën en subcategorieën die zijn gekoppeld aan hen?

Als het laatste het geval is, is er dan een optie om te specificeren dat een specifieke Google Drive-map wordt gedownload op de Joomla-server, en dan worden de Joomla-bestanden en de Google Drive-bestanden gesynchroniseerd?

Bedankt
S
meer dan een maand geleden
Gelieve te verduidelijken, zodra een Google Drive-map aan Dropfiles is toegewezen, zijn alle bestanden in die map gedownload naar de Joomla-server of blijven ze in Google Drive en zijn alles wat op de Joomla-server is opgeslagen aliasbestanden met tags, categorieën en subcategorieën die zijn gekoppeld aan hen? Als het laatste het geval is, is er dan een optie om te specificeren dat een specifieke Google Drive-map wordt gedownload op de Joomla-server, en dan worden de Joomla-bestanden en de Google Drive-bestanden gesynchroniseerd? Bedankt

Als vervolg op mijn eerdere bericht, als de bestanden op de Google Drive worden bewaard, hoe werken de Google-machtigingen dan? Zijn linkmachtigingen automatisch ingeschakeld in Google Drive voor iedereen met de link om het bestand te bekijken/downloaden? Kunnen specifieke machtigingen op Google Drive nog steeds worden ingeschakeld, wat betekent dat toegang tot de stationsmappen alleen is toegestaan ​​voor de Joomla-server en dat Joomla-gebruikers die bestanden kunnen bekijken/downloaden zonder specifieke Google Drive-machtigingen?

Ik hoop dat dit zinvol is. Dank u
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Je bedoelt Dropfiles, dus ik heb dit ticket verplaatst naar de categorie Dropfiles.

Gelieve te verduidelijken, zodra een Google Drive-map aan Dropfiles is toegewezen, zijn alle bestanden in die map gedownload naar de Joomla-server of blijven ze in Google Drive en zijn alles wat op de Joomla-server is opgeslagen aliasbestanden met tags, categorieën en subcategorieën die zijn gekoppeld aan hen?

Bestanden worden op uw server opgeslagen wanneer u bestanden downloadt, waarna de tijdelijke bestanden worden verwijderd.

Als het laatste het geval is, is er dan een optie om te specificeren dat een specifieke Google Drive-map wordt gedownload op de Joomla-server, en dan worden de Joomla-bestanden en de Google Drive-bestanden gesynchroniseerd?

We hebben deze optie niet in Dropfiles. Alle bestanden en categorieën worden gesynchroniseerd onder de hoofdmap op Google Drive.

Als vervolg op mijn eerdere bericht, als de bestanden op de Google Drive worden bewaard, hoe werken de Google-machtigingen dan?

Dropfiles gebruikt geen toestemming van Google voor bestanden en categorieën.

Zijn linkmachtigingen automatisch ingeschakeld in Google Drive voor iedereen met de link om het bestand te bekijken/downloaden?

Nee, Dropfiles zal dat niet doen.

Kunnen specifieke machtigingen op Google Drive nog steeds worden ingeschakeld, wat betekent dat toegang tot de stationsmappen alleen is toegestaan ​​voor de Joomla-server en dat Joomla-gebruikers die bestanden kunnen bekijken/downloaden zonder specifieke Google Drive-machtigingen?

Ja, Dropfiles gebruikt de toestemming van de gebruiker die verbinding maakt met Google Drive in extensie-instellingen.
Vervolgens kunnen gebruikers bestanden downloaden of bekijken volgens de Dropfiles-instellingen.

Ik hoop dat dit helpt!
Proost,
S
meer dan een maand geleden
Bedankt voor je reactie.
Ja, Dropfiles gebruikt de toestemming van de gebruiker die verbinding maakt met Google Drive in extensie-instellingen.
Vervolgens kunnen gebruikers bestanden downloaden of bekijken volgens de Dropfiles-instellingen.

Dus ik zou aan het einde van een project een webarchief maken dat op de computer van een klant moet worden opgeslagen, de links naar de bestanden werken niet meer omdat de gebruiker geen toestemming meer heeft om toegang te krijgen tot de Google Drive-map omdat ze niet langer toegang krijgen tot die bestanden via Dropfiles?

Als dat het geval was, is er dan een optie/instructie om alle Google Drive-bestanden te downloaden die aan een site zijn gekoppeld op de lokale server? In ieder geval aan het einde van een project?

We gebruiken SiteSucker om onze projecten te archiveren.

Nogmaals bedankt
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt voor uw reactie.

Dus ik zou aan het einde van een project een webarchief maken dat op de computer van een klant moet worden opgeslagen, de links naar de bestanden werken niet meer omdat de gebruiker geen toestemming meer heeft om toegang te krijgen tot de Google Drive-map omdat ze niet langer toegang krijgen tot die bestanden via Dropfiles?

Sorry, we hebben momenteel geen opties om aan uw vereisten te voldoen.

Als dat het geval was, is er dan een optie/instructie om alle Google Drive-bestanden te downloaden die aan een site zijn gekoppeld op de lokale server? In ieder geval aan het einde van een project?

U kunt de hoofdmap downloaden op Google Drive en deze vervolgens op uw pc bekijken.