Maandag 30 december 2019
  1 Antwoorden
  1.1K bezoeken
  Inschrijven
Kunnen we alleen-lezen bestanden van Google Drive weergeven met behulp van de Dropfiles-tool voor openbare weergave?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Kunnen we alleen-lezen bestanden van Google Drive weergeven met behulp van de Dropfiles-tool voor openbare weergave?

Ja, wanneer u Dropfiles gebruikt om bestanden te delen vanuit Google Drive, wordt de toestemming ingesteld in de Dropfiles-instellingen.
De bestanden kunnen worden bekeken, gedownload of beide na uw installatie.