donderdag 29 juli 2021
  2 Antwoorden
  31 bezoeken
Hallo,
ik ben geen Joomla-man, maar ik ben op zoek naar een oplossing die uw producten misschien
relatief gemakkelijk
kunnen geven. Het primaire doel - een gebruiksvriendelijke index waarmee u bestanden kunt zoeken, downloaden en uploaden van een bestaande Google Drive die momenteel ongeveer 30.000 bestanden bevat.
Het uiteindelijke doel: eindgebruikers kunnen bestanden delen, bestanden downloaden en uploaden en ze per categorie taggen, zodat anderen ze gemakkelijk kunnen vinden.
Het volgende doel, als deze stap eenmaal is bereikt, is om toegang tot deze mogelijkheden alleen toe te staan ​​met behulp van Facebook-login, bij voorkeur aan leden van een bepaalde groep of in ieder geval alleen nadat de gebruiker zich heeft geregistreerd via Facebook en goedkeuring van de beheerder heeft gekregen.
En de laatste stap en het laatste moment - een eindgebruiker die bestanden heeft geüpload, kan een bericht in de Facebook-groep maken met een automatische link naar de nieuwe bestanden die hij heeft geüpload en een uitleg hiervan aan de groepsleden.

Het lijkt mij dat in ieder geval een aantal van deze dingen met uw extensies kunnen worden gedaan en ik zou graag willen weten of dat inderdaad het geval is.

Alvast bedankt

Amir Maller
EEN
2 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Het primaire doel - een gebruiksvriendelijke index waarmee u bestanden kunt zoeken, downloaden en uploaden van een bestaande Google Drive die momenteel ongeveer 30.000 bestanden bevat.
Het uiteindelijke doel: eindgebruikers kunnen bestanden delen, bestanden downloaden en uploaden en ze per categorie taggen, zodat anderen ze gemakkelijk kunnen vinden.

Dat is mogelijk met onze Dropfiles; u moet echter alle bestaande bestanden naar de gegenereerde map verplaatsen nadat u verbinding hebt gemaakt met Google Drive.
Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/282-dropfiles-google-drive-integration#toc-3-how-it-works-what-can-i-do-with-gg-drive-

Het volgende doel, als deze stap eenmaal is bereikt, is om toegang tot deze mogelijkheden alleen toe te staan ​​met behulp van Facebook-login, bij voorkeur aan leden van een bepaalde groep of in ieder geval alleen nadat de gebruiker zich heeft geregistreerd via Facebook en goedkeuring van de beheerder heeft gekregen.
En de laatste stap en het laatste moment - een eindgebruiker die bestanden heeft geüpload, kan een bericht in de Facebook-groep maken met een automatische link naar de nieuwe bestanden die hij heeft geüpload en een uitleg hiervan aan de groepsleden.

Deze functies zijn momenteel niet mogelijk. Trouwens, je kunt onze Social Backlinks als je automatisch berichten naar je Facebook-pagina wilt synchroniseren.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/products/social-backlinks

Ik hoop dat dit helpt!
Vriendelijke groeten,
EEN
1 maand geleden
Bedankt voor je vriendelijke antwoord op mijn vragen.

Kun je me verwijzen naar een actieve site die de DROP FILE-plug-in regelmatig gebruikt en niet alleen als demo?