Vrijdag 16 april 2021
  1 Antwoorden
  774 bezoeken
  Inschrijven
Maximale Grösse vom Upload

Hallo, ich verwende Dropfiles für einen Online Datenkatalog.

Nun habe ich das Problem das öfters grössere PDF Datein bereitgestellt werden und diese trotz Komprimierungsmassnahmen zu gross sind. Gibt es einen Möglichkeit die Datei zuerst direkt auf den Webserver hochzuladen (FTP of direkt Zugriff), en dann diese Dateei in Droppics zu verlinken ?

Trotz meiner Versuche in der PHP.ini 40Mb op erhören, analoog in Droppics klappt es nicht.

Bitte um eventuelle Tipps
Danke
EEN
7 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Hallo, ich verwende Dropfiles für einen Online Datenkatalog.

Nun habe ich das Problem das öfters grössere PDF Datein bereitgestellt werden und diese trotz Komprimierungsmassnahmen zu gross sind. Gibt es einen Möglichkeit die Datei zuerst direkt auf den Webserver hochzuladen (FTP of direkt Zugriff), en dann diese Dateei in Droppics zu verlinken ?

Trotz meiner Versuche in der PHP.ini 40Mb op erhören, analoog in Droppics klappt es nicht.

Sorry, onze Droppics ondersteunen alleen bestandstypen voor afbeeldingen zoals: png, jpg, ....
Welke extensie bedoel je hier? Als u een technisch probleem heeft,
geef ons alstublieft een kaartje (Menu Ondersteuning> Ondersteuningsticket), zal onze ontwikkelaar daar naar kijken.

PS: schrijf in het Engels in de volgende antwoorden.