Vrijdag 21 augustus 2020
  2 Antwoorden
  1.8K bezoeken
  Inschrijven
Hallo, ik heb geprobeerd mijn Joomla-site te configureren met het herschrijven van URL's en dropfiles weigerden te werken met de site die op die manier was geconfigureerd. In plaats van dat mijn band 40wise.com/epk gebruikt, moet het 40wise.com/index.php/epk zijn. Het is geen erg schone url om mensen over te vertellen of om te posten, weet je? Is er een manier om dit te omzeilen?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb geprobeerd mijn Joomla-site te configureren met het herschrijven van URL's en dropfiles weigerden te werken met de site die op die manier was geconfigureerd. In plaats van dat mijn band 40wise.com/epk gebruikt, moet het 40wise.com/index.php/epk zijn. Het is geen erg schone url om mensen over te vertellen of om te posten, weet je? Is er een manier om dit te omzeilen?

Sorry, deze functie is niet mogelijk in onze Dropfiles.

Proost,
T
5 maanden geleden
Is dit verholpen? Kunnen Dropfiles werken op een joomla-site met globale opties voor het herschrijven van URL's ingeschakeld???