Vrijdag 5 juni 2020
  1 Antwoorden
  1,2K bezoeken
  Inschrijven
- Moet de mogelijkheid hebben om grote bestanden tot 2 GB
te uploaden - Moet de voortgang van het uploaden van bestanden weergeven en succes/mislukking bevestigen (en de e-mailbevestiging moet automatisch naar de beheerder en de gebruiker worden verzonden)
- Moet een maphiërarchie hebben
- Moet "admin" hebben en "gebruiker" privilege-instellingen:
- "Gebruiker" mag alleen eigen bestanden kunnen bekijken/uploaden/downloaden/verwijderen
- "Beheerder" moet bestanden kunnen uploaden die alleen kunnen worden bekeken door aangewezen gebruikers
- Moeten veilig zijn zoals sommige bestanden er kunnen patenten of intellectueel eigendom aan verbonden zijn
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

- Moet de mogelijkheid hebben om grote bestanden tot 2 GB te uploaden
- Moet de voortgang van het uploaden van bestanden weergeven en het succes / mislukken bevestigen (en de e-mailbevestiging moet automatisch naar de beheerder en gebruiker worden gestuurd)
- Moet een maphiërarchie hebben

Deze features zijn mogelijk in onze Dropfiles. Voor de mappenboom kunt u hier terecht:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/278-dropfiles-common-use#toc-2-manage-file-categories

- Moet de privilege-instellingen "admin" en "gebruiker" hebben:
- "Gebruiker" mag alleen eigen bestanden kunnen bekijken / uploaden / downloaden / verwijderen
- "Admin" moet bestanden kunnen uploaden die alleen door aangewezen gebruikers kunnen worden bekeken

U kunt de rol voor gebruikers instellen om hun bestanden te beheren, maar de beheerder heeft volledige toegang tot de backend.
Dat betekent dat de beheerder alle bestanden en categorieën in het dashboard kan zien en beheren.

- Moet veilig zijn, aangezien sommige bestanden mogelijk patenten of intellectueel eigendom hebben

Ja, alle bestanden die naar Dropfiles worden geüpload, zijn zeker beveiligd.