speedcache /cache/css/sc_10b008aa5aea4e18d8c1323da2965391.css "rel =" stylesheet "/>Is het mogelijk om de bestanden van een categorie naar een andere categorie te verplaatsen?
  1. drx
  2. Vragen over de Dropfiles over Dropfiles
  3. Woensdag 04 2015 november
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,
Ik heb een vraag: hoe kan ik een bestand van de ene categorie naar de andere verplaatsen?
Voorbeeld: ik heb 10 pdf in de categorie "huidig ​​jaar" en wil 4 pdf verplaatsen over het jaar 2014 in de categorie "jaar 2014 ". Hoe kan ik dat doen?
De drug en drop individuele het bestand over de categorie staat het niet toe.
vriendelijke groeten
Reacties (7)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Het is nog geen functie.
Het is gepland voor een volgende versie ;)

Vriendelijke groeten.

Damien
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Ik zou deze functie ook heel graag willen zien!
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Salut, oui moi aussi car fonctionnalité onmisbare quand on veut mettre des fichiers dans une catégorie archive par voorbeeld ...
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
verger schrijft:
Hallo, ja ik ook omdat essentiële functie wanneer u bestanden in een archiefcategorie wilt plaatsen, bijv
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hallo, ja ik ook omdat essentiële functie wanneer u bestanden in een archiefcategorie wilt plaatsen, bijv
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hallo daar,

weten jullie al wanneer je deze functie in Dropfiles gaat implementeren? Is er binnenkort zo'n update gepland? Ik zou echt willen dat dit gebeurt. Zou zo ontzagwekkend zijn!

Groeten.
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

We kunnen om verschillende redenen geen datums of garanties geven over nieuwe functies.
Het hangt voornamelijk af van de ontwikkelingsroadmap die we hebben gedefinieerd voor de ontwikkelaar en de problemen die we in deze periode kunnen tegenkomen :)
Maar ik kan wel zeggen dat het gepland is voor de 3.2- versie (volgende grote versie hoop ik in minder dan 2 maanden).