zaterdag 12 maart 2022
  1 Antwoorden
  41 bezoeken
  Inschrijven
Over Dropfiles. Ik heb een grote hoeveelheid pdf's en jpg's die al gecategoriseerd zijn in mappen en subdirectories die ik van plan ben te ftpn naar de joomla 4-server. Ik wil deze bestandsstructuur niet opnieuw maken in joomla en vervolgens de bestanden importeren in respectievelijk het zal me een jaar kosten. Zal dit programma de map- en bestandsstructuur indexeren waarin ik ftp naar joomla en de mappen voor mij maken zodat ik het als front-end viewer kan hebben? Als dit niet dit programma is, heeft u dan aanbevelingen. Ik heb edocman gekocht en het heeft deze functies niet, wat teleurstellend was. Waardeer uw feedback.
EEN
3 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Over Dropfiles. Ik heb een grote hoeveelheid pdf's en jpg's die al gecategoriseerd zijn in mappen en subdirectories die ik van plan ben te ftpn naar de joomla 4-server. Ik wil deze bestandsstructuur niet opnieuw maken in joomla en vervolgens de bestanden importeren in respectievelijk het zal me een jaar kosten. Zal dit programma de map- en bestandsstructuur indexeren waarin ik ftp naar joomla en de mappen voor mij maken zodat ik het als front-end viewer kan hebben? Als dit niet dit programma is, heeft u dan aanbevelingen. Ik heb edocman gekocht en het heeft deze functies niet, wat teleurstellend was. Waardeer uw feedback.

Je kunt momenteel bestanden op je server importeren in onze Dropfiles. We proberen deze functie in de toekomstige versie te implementeren.

https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-2-file-importer-2