Woensdag 22 november 2017
  2 Antwoorden
  1,4K bezoeken
Hallo,

Kun je me zeggen of Dropfile automatisch een categorie voor een nieuwe gebruiker kan maken.
Om uit te leggen:

als een klant zich op mijn website registreert, wil ik dat een persoonlijke map (met de naam categorie in Dropfile) AUTOMATISCH wordt gemaakt en dat alleen rechten worden toegekend aan deze gebruiker.
Ik heb dit in uw documentatie gezien: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-manage-personal-user-file-repository

Zoals ik zie kunnen we een persoonlijke categorie hebben, maar het is niet uit te leggen of dit categorie wordt automatisch aangemaakt of als de gebruiker moet creëren en als hij handmatig aanmaakt en eigen bewerken is ingesteld, kan de klant een persoonlijke map hebben.

Ik wil niet dat de gebruiker een handmatige categorie hoeft te maken om hier bestanden op te slaan.

Nog een vraag:
Bestanden worden opgeslagen in het bestandssysteem of in de database?
Als automatisch maken niet standaard wordt ondersteund, kan ik dan maken door mysql-invoeging?

Heb je een voorbeeld? Bedankt
EEN
4 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Kun je me zeggen of Dropfile automatisch een categorie voor een nieuwe gebruiker kan maken.

Sorry, het is momenteel onmogelijk met onze Dropfiles. Maar u kunt gebruikers aan categorieën toewijzen.
Als automatisch maken niet standaard wordt ondersteund, kan ik dan maken via mysql-invoeging? Heeft u een voorbeeld?

Nee, het kan niet worden gemaakt door mysql-invoeging.
Bestanden worden opgeslagen in bestandssysteem of in database?

Bestanden worden opgeslagen in het bestandssysteem ({root} \ wp-content \ uploads \ wpfd), niet in de database.

Hoop dat het helpt!
Proost,
P
3 jaar geleden
Hallo ... Dat zou de vraag zijn die hij zou stellen. Super interessant, zou de DropFiles perfect maken. We kijken uit naar deze inzet! Succes