Dinsdag 24 maart 2020
  1 Antwoorden
  1.6K bezoeken
  Inschrijven
Hoi.

Ik test dropfiles. Ik heb enkele wijzigingen aangebracht in dit bestand: \components\com_dropfiles\layouts\dropfiles\singlefile\tpl.php

Ik wil de wijzigingen die ik heb aangebracht niet kwijtraken als ik dropfiles update. Is het mogelijk om een ​​sjabloonoverschrijving van dit bestand te maken? Hoe?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik test dropfiles.

Ik heb enkele wijzigingen aangebracht in dit bestand: \components\com_dropfiles\layouts\dropfiles\singlefile\tpl.php

Ik wil de wijzigingen die ik heb aangebracht niet kwijtraken als ik dropfiles update. Is het mogelijk om een ​​sjabloonoverschrijving van dit bestand te maken? Hoe?

Het spijt me, maar dit forum is alleen voor pre-sale vragen, voor alle technische verzoeken kunt u ons een ticket sturen (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.