1. VSDMUB
  2. Vragen over de Dropfiles over Dropfiles
  3. Dinsdag 24 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Hoi. Ik test dropfiles . Ik heb enkele wijzigingen aangebracht in dit bestand:

\ components \ com_ dropfiles \ layouts \ dropfiles \ singlefile \ tpl.php

Ik wil de wijzigingen die ik heb aangebracht niet kwijtraken als ik dropfiles update. Is het mogelijk om een ​​sjabloonoverschrijving van dit bestand te maken? Hoe?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik test dropfiles . Ik heb enkele wijzigingen aangebracht in dit bestand:

\ components \ com_ dropfiles \ layouts \ dropfiles \ singlefile \ tpl.php

Ik wil de wijzigingen die ik heb aangebracht niet kwijtraken als ik dropfiles update. Is het mogelijk om een ​​sjabloonoverschrijving van dit bestand te maken? Hoe?

Het spijt me, maar dit forum is alleen voor pre-sale vragen, voor alle technische verzoeken kunt u ons een ticket sturen (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.