1. Pd2dsbdbc
  2. Vragen over de Dropfiles over Dropfiles
  3. Maandag 28 2019 januari
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo, ik zit hier met een probleem dat ik niet kan oplossen.

Ik run mijn Joomla website op een externe server. Wat ik wil is de gebruiker toegang geven tot mijn gegevens (bestanden) wat ik opsla op mijn persoonlijke synology NAS. Maar hoe kan ik dit doen? Ik ben geen grote professional. En alle hulp is welkom.

Groeten Danny Branderhorst uit Nederland.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ik run mijn Joomla website op een externe server. Wat ik wil is de gebruiker toegang geven tot mijn gegevens (bestanden) wat ik opsla op mijn persoonlijke synology NAS. Maar hoe kan ik dit doen? Ik ben geen grote professional. En alle hulp is welkom.

Om uw probleem nader te onderzoeken, kunt u ons een ticket sturen (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning). Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.