Donderdag 2 augustus 2018
  1 Antwoorden
  2,5K bezoeken
  Inschrijven
Kan ik wat opheldering krijgen over de manier waarop de Google Drive-integratie werkt? Als ik van plan ben mijn Joomla-instantie uit te voeren op een hostingprovider met beperkte opslagruimte, maar ik heb een grote Google Drive-opslagpool, kan ik dan Dropfiles + Google Drive gebruiken en geen opslagruimte in beslag nemen op mijn Joomla-implementatie? Met andere woorden, kan ik het zo instellen dat ALLE bestanden exclusief op Google Drive blijven staan? Of spiegelt / synchroniseert Dropfiles de bestanden ook naar mijn Joomla-implementatie?
EEN
3 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
kan ik Dropfiles + Google Drive gebruiken en geen opslagruimte in beslag nemen op mijn Joomla-implementatie? Met andere woorden, kan ik het zo instellen dat ALLE bestanden exclusief op Google Drive blijven staan?

Ja, dat kan. Dat is de reden waarom we de Cloud addon-versie hebben ontwikkeld. Laat me mijn antwoord ophelderen.

Bestanden worden uiteraard in de Cloud opgeslagen. Wanneer een gebruiker een Google-stuurprogrammabestand downloadt, wordt Dropfiles gedownload vanuit de cloud en tijdelijk opgeslagen op uw hosting. Daarna wordt het bestand naar de browser van de gebruiker gestuurd. Wanneer het downloaden door de gebruiker is voltooid, wordt het bestand verwijderd.

Wij hebben Synchronisatie periodiciteit parameter ook, voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-6-2-login-to-google-drive-in-dropfiles