Vrijdag 13 december 2019
  1 Antwoorden
  1,3K bezoeken
Hallo,

hoe ga je om met persoonlijke gebruikersmappen.

Ik wil dat al mijn joomla-gebruikers bestanden kunnen uploaden naar hun eigen privémap.

Ik wil dat elke gebruiker alleen zijn eigen map en bestanden kan bekijken.

Simpele taak?

Zal het mogelijk zijn om te synchroniseren met een FTP-account?
Kan elk van mijn joomla-gebruikers zelf FTP, One Drive, Dropbox enz. bewerken?

Kun je omgaan met ZIP.
Automatisch UNZIP na uploaden?

Bedankt
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

hoe ga je om met persoonlijke gebruikersmappen.

Ik wil dat al mijn joomla-gebruikers bestanden kunnen uploaden naar hun eigen privémap.

Ik wil dat elke gebruiker alleen zijn eigen map en bestanden kan bekijken.

Simpele taak?

Ja, dit is mogelijk in onze Dropfiles. Maar het is zo handmatig met uw verlangen.

Is het mogelijk om te synchroniseren met een FTP-account?

Nee, deze functie is niet mogelijk.

Kan elk van mijn joomla-gebruikers de toegang van FTP, One Drive, Dropbox etc. zelfstandig bewerken?

Er is slechts één cloudaccount voor elk type dat tegelijk met Dropfiles is verbonden.

Kun je ZIP aan?
Auto UNZIP na uploaden?

Sorry, deze functie is niet mogelijk in onze extensie.