Dinsdag 07 mei 2019
  1 Antwoorden
  1,7K bezoeken
  Inschrijven
Ik moet de mogelijkheid creëren voor aangemelde / geregistreerde gebruikers om Excel- en csv-bestanden voor mij te uploaden, die ik zal nemen en vervolgens zal repareren en opnieuw zal uploaden naar hen op een gebruikersbasis naar hun map.
Ondersteunt dit dat soort gebruik?
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ik moet de mogelijkheid creëren voor aangemelde / geregistreerde gebruikers om Excel- en csv-bestanden voor mij te uploaden, die ik zal nemen en vervolgens zal repareren en opnieuw zal uploaden naar hen op een gebruikersbasis naar hun map.
Ondersteunt dit dat soort gebruik?

Ja, u kunt toestemming instellen voor geregistreerde gebruikers om bestanden op de frontend te openen en te uploaden.
Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-4-4-frontend-file-management