Zondag 22 november 2020
  1 Antwoorden
  1K bezoeken
  Inschrijven
Goedemorgen, ik heb Dropfiles geïnstalleerd, ik zou graag willen weten of het mogelijk is om de bestanden via FTP te uploaden en eventueel in welke map ze zich bevinden.

Bedankt, Enrico
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

, Ik heb Dropfiles geïnstalleerd, ik zou graag willen weten of het mogelijk is om de bestanden via FTP te uploaden en eventueel in welke map ze staan.

Ja, na het uploaden van bestanden naar uw server met FTP, kunt u ze importeren in onze Dropfiles.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-2-file-importer