Woensdag 06 februari 2019
  10 Antwoorden
  1.1K bezoeken
Hallo,

ik ben erg geïnteresseerd in DROFILES voor mijn klanten, maar voordat ik het koop en een migratie doe, heb ik enkele vragen:

- is back-end beschikbaar in het Frans?
- is front-end beschikbaar in het frans?
- is het mogelijk om de hoofdmap van bestanden te wijzigen in plaats van standaard in media/com_dropfiles/ te hebben?
- is het mogelijk om een ​​menu-item toe te voegen aan een specifieke map of indexlijst?
- over e-mailmeldingen, e-mails kunnen naar een groep worden verzonden in plaats van naar een enkele gebruiker wanneer de wijziging is voltooid?
- over e-mailmeldingen, e-mails kunnen naar een groep worden verzonden in plaats van naar een enkele gebruiker wanneer nieuwe bestanden worden toegevoegd of verwijderd?
- is deze extensie beschikbaar voor joomla 4 als hij klaar is?

Hartelijk dank voor uw feedback
L.
T
2 jaar geleden
Hallo,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen:
1-2 Ja, er is een Franse vertaling, maar ik weet niet zeker of het @ 100% is en er is bijna geen taal op de frontend.
3. U kunt de map niet wijzigen, maar alleen de root-URL voor SEO-doeleinden
4. Ja zeker
5-6.
U kunt meerdere e-mails invoegen, ja 7. Ja zeker!

zodra de Joomla 4 RC-versie uit is. Proost,
T
2 jaar geleden
hartelijk dank ;-)

Is er een manier om admin back-end te testen op je demo of ergens?
T
2 jaar geleden
Hallo, Hier

hetzelfde.
Er is geen beheerdersdemo, maar als de extensie niet aan uw eisen voldoet, kunnen we u een restitutie verlenen.

Proost,
T
2 jaar geleden
ok heel erg bedankt voor je hulp
L.
T
2 jaar geleden
hallo,

Sorry nog een vraag: is drop-bestanden compatibel met de joomla-plug-in voor aangepast zoeken?
Ik bedoel, bestanden die worden beheerd door dropfiles kunnen worden gevonden dankzij joomla custom search?

Met dank
T
2 jaar geleden
en is het ook mogelijk om aan de voorkant beperkte toegang toe te voegen tot categorieën en bestanden voor specifieke groepen?
vb:
groep A kan alleen categorie 1 en 2 zien
groep B kan alleen categorie 3 en 4 zien
enz ...
EEN
2 jaar geleden
Hallo toonetcreation,

zijn drop-bestanden compatibel met de aangepaste zoekplug-in van joomla?
Ik bedoel, bestanden die worden beheerd door dropfiles kunnen worden gevonden dankzij joomla custom search?

U kunt alleen zoeken in de bestanden die in uw artikelen zijn ingevoegd.
en is het ook mogelijk om aan de voorkant beperkte toegang toe te voegen tot categorieën en bestanden voor specifieke groepen?
vb:
groep A kan alleen categorie 1 en 2 zien
groep B kan alleen categorie 3 en 4 zien
enz ...

Ja, het is mogelijk met onze Dropfiles.

Hoop dat het helpt!
Proost,
T
2 jaar geleden
Oké bedankt voor de feedback.
Over zoeken, veel componenten zoals Docman laten zoeken naar bestanden toe dankzij de standaardzoekmachine van Joomla.
Deze functie is erg handig voor klanten omdat ze maar 1 zoekmachine hoeven te gebruiken.
Denk je dat dit soort functies aan je roadmap kunnen worden toegevoegd?
Ik ben van plan om uw toestel te kopen bundle , maar deze functie kan een breekpunt zijn.
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt voor je reactie.
Denk je dat dit soort functies aan je routekaart kunnen worden toegevoegd?

We zullen die functie overwegen voor een toekomstige versie.

Proost,
T
2 jaar geleden
Oké, dank je.
Volgende week koop ik je bundle en begin ik met testen.
Om eerlijk te zijn, deze functie is nodig voor sommige klanten in juli volgend jaar, omdat we een nieuwe versie van hun website zullen maken en ze alleen de standaardzoekopdracht van Joomla willen gebruiken om te zoeken op pagina's, bestanden enz ... werkt vandaag prima met Docman, maar ik zal uw component gebruiken in plaats van Docman.