Zaterdag 09 maart 2019
  1 Antwoorden
  1.1K bezoeken
Hallo,

Mogelijk geïnteresseerd in uw extensie, maar vraag me af of deze voldoet aan onze behoeften en of aangepaste ontwikkeling nodig (en mogelijk) is.

Wij gebruiken Joomla. Kortom, we willen dat onze freelancers documenten van ons kunnen downloaden en naar ons kunnen uploaden.

In onze Dropbox. Ik heb gezien dat er Dropbox-integratie is, wat geweldig is, maar wil ik nu weten of de download/upload kan worden ingesteld op specifieke mappen per gebruiker en per transactie? Het belangrijkste is, hoe zit het met encryptie?

De documenten in kwestie zijn gevoelig en moeten versleuteld worden. Is dat iets wat uw software doet of kan doen? Erg bedankt!

Phil
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Kortom, we willen dat onze freelancers documenten van ons kunnen downloaden en documenten naar ons kunnen uploaden. In onze Dropbox. Ik heb gezien dat er Dropbox-integratie is die geweldig is, maar wil nu weten of het downloaden / uploaden kan worden ingesteld op specifieke mappen per gebruiker en per transactie?

Ja, je kunt gebruikers instellen om bestanden naar een vooraf gedefinieerde Dropbox-categorie op fontend te uploaden en gebruikers beperken om bestanden in een specifieke categorie te downloaden.
U kunt onze 4.3 en 4.4 in onze documentatie bekijken: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-4-3-acl-file-permission
Het belangrijkste is, hoe zit het met codering? De documenten in kwestie zijn gevoelig en moeten worden versleuteld. Is dat iets dat uw software doet of kan doen?

Sorry, onze Dropfiles hebben geen versleuteling voor bestanden, maar gebruikers kunnen ze niet bekijken / downloaden als ze geen toegang hebben, zelfs als ze de URL van je bestanden kennen.