Donderdag 26 november 2020
  3 Antwoorden
  1.6K bezoeken
  Inschrijven
Goedemorgen,
ik wilde weten of het mogelijk is om een ​​e-mailmelding te sturen voor de bestanden die zijn gesynchroniseerd met Microsoft OneDrive.

Het idee is om een ​​e-mail te sturen naar de eigenaar van de categorie en de bestanden te synchroniseren met MS OneDrive. Hartelijk bedankt
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik wilde weten of het mogelijk is om een ​​e-mailmelding te sturen voor de bestanden die zijn gesynchroniseerd met Microsoft OneDrive. Het idee is om een ​​e-mail te sturen naar de eigenaar van de categorie en de bestanden te synchroniseren met MS OneDrive.

Dit is niet mogelijk, de melding is momenteel geldig met lokale bestanden.
Er wordt een melding weergegeven als gebruikers bestanden downloaden (uit zowel lokale als cloudmappen)

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
E
meer dan een maand geleden
Als er een nieuw bestand is geüpload naar één station, ontvangt de gebruiker een e-mail met informatie over het nieuwe bestand?
EEN
meer dan een maand geleden
Hallo Ekimm,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Als er een nieuw bestand is geüpload naar één station, ontvangt de gebruiker een e-mail met informatie over het nieuwe bestand?

Dit is momenteel niet mogelijk in onze plug-in.