Donderdag 26 november 2020
  1 Antwoorden
  1,2K bezoeken
  Inschrijven
OPMERKING.

Ik kreeg te horen dat ik hier moest schrijven na het schrijven om de chat te ondersteunen. Dus de vraag hieronder ik meer of er een manier is om dit op maat te implementeren of dat je overweegt mijn suggestie in Dropfiles te implementeren Hallo,:)
ik heb een, voor mij, essentiële pre-sales vraag

Heeft dropfiles & Droppics de mogelijkheid om een ​​dynamiek in te stellen bestandspad zoals dit images/content_images/users/[authorname]/ om dit bestandspad images/content_images/users/DSFofficerskatecity.dk/ te krijgen ... let erop dat de [auteursnaam] de e-mail is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. waar de @ is verwijderd

Dit is een essentiële functie voor mij om mijn gebruikers toe te staan ​​dropfiles te gebruiken zonder elkaars mappen te zien

.

De volgende variabelen kunnen worden gebruikt om dynamische paden te maken:

[gebruikersnaam] - Wordt vervangen door de gebruikersnaam
[userid] - Wordt vervangen door de gebruikers-ID
[gebruikersgroep] - Wordt vervangen door de gebruikersgroep, bijvoorbeeld: super_users
[usergroupid] - Wordt vervangen door de gebruikersgroep-ID, bijvoorbeeld: 8
[auteurnaam] - Wordt vervangen door de gebruikersnaam van de auteur van het item
[authorid] - Wordt vervangen door de gebruikers-ID van de auteur van het item
[auteurgroep] - wordt vervangen door de gebruikersgroep van de auteur van het item bijv.: super_users
[authorgroupid] - Wordt vervangen door de ID van de gebruiker van de item Auteur bijv.: 8
[jaar] - Wordt vervangen door het huidige jaar, bijv.: 2010
[maand] - Wordt vervangen door het huidige maandnummer, bijv: 06
[ day] - Wordt vervangen door het
dagnummer
, bijv.: 10 [zooapp] - Wordt vervangen door ZOO Item App Instance name, bijv.: blog [zooprimarycat] - Wordt vervangen door de huidige Item Primary Category, bijv.: typografie
[zooprimarycatid] - Zal worden vervangen door de huidige primaire categorie-ID van het item, bijvoorbeeld: 4
[zooitemtype] - Zal worden vervangen
aced met de huidige Itemtype naam, bijvoorbeeld: artikel [zooitemid] - zal worden vervangen door de huidige Item ID, bijv: 145
[zooitemalias] - zal worden vervangen door de huidige Item alias, bv: myItem

De dierentuin tag paden is ok als je steun niet .

Ik kan zonder ze leven. De meest essentiële is de [auteursnaam] zoals beschreven. Ondersteunt u het dynamische bestandspad?
Zo nee..Wilt u overwegen dit te implementeren?

Ik hoor graag van je

Groeten
Morten Hansen
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ondersteunt u het dynamische bestandspad?
Zo nee ... zou u overwegen dit te implementeren?

Dit wordt niet ondersteund in onze Dropfiles en het moet worden aangepast aan uw vereisten.
Als eerste verzoek moeten we de populariteit en bruikbaarheid ervan controleren.