Donderdag 26 november 2020
  1 Antwoorden
  1,3K bezoeken
  Inschrijven
OPMERKING. Ik kreeg te horen dat ik hier moest schrijven nadat ik had geschreven om de chat te ondersteunen. Dus de vraag hieronder is meer of er een manier is om dit op maat te implementeren of dat je overweegt om mijn suggestie in Dropfiles te implementeren

Hoi :)
Ik heb een voor mij essentiële pre-sales vraag

Heeft dropfiles & Droppics de mogelijkheid om een ​​dynamisch bestandspad in te stellen zoals dit images/content_images/users/[authorname]/ om dit bestandspad images/content_images/users/DSFofficerskatecity.dk/ ... merk op dat de [auteursnaam] de e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waar de @ is gestript

Dit is een essentiële functie voor mij, zodat mijn gebruikers dropfiles kunnen gebruiken zonder elkaars mappen te zien

Ter info: dit bestandspad-tag-systeem is van zoolanders die voorkomen in hun geüpgradede afbeeldings- en bestandselementen voor ZOO.

De volgende variabelen kunnen worden gebruikt om dynamische paden te maken:

[gebruikersnaam] - Zal worden vervangen door de gebruikersnaam van de gebruiker
[userid] - Wordt vervangen door de gebruikers-ID
[usergroup] - Zal worden vervangen door de gebruikersgroep, bijvoorbeeld: super_users
[usergroupid] - Wordt vervangen door de gebruikersgroep-ID, bijvoorbeeld: 8
[authorname] - Zal worden vervangen door de gebruikersnaam van de itemauteur
[authorid] - Wordt vervangen door de gebruikers-ID van de itemauteur
[authorgroup] - Zal worden vervangen door de gebruikersgroep Item Author, bijvoorbeeld: super_users
[authorgroupid] - Wordt vervangen door de ID van de gebruikersgroep van de auteur van het item, bijvoorbeeld: 8
[jaar] - Wordt vervangen door het huidige jaar, bijvoorbeeld: 2010
[maand] - Wordt vervangen door het huidige maandnummer, bijvoorbeeld: 06
[dag] - Wordt vervangen door het dagnummer, bijvoorbeeld: 10
[zooapp] - Zal worden vervangen door ZOO Item App Instance name, bijvoorbeeld: blog
[zooprimarycat] - Zal worden vervangen door de huidige primaire categorie van het item, bijvoorbeeld: typografie
[zooprimarycatid] - Wordt vervangen door de huidige primaire categorie-ID van het item, bijvoorbeeld: 4
[zooitemtype] - Zal worden vervangen door de huidige naam van het itemtype, bijvoorbeeld: artikel
[zooitemid] - Wordt vervangen door de huidige item-ID, bijvoorbeeld: 145
[zooitemalias] - Zal worden vervangen door de huidige Item-alias, bijvoorbeeld: myitem

De paden van de zoo-tag zijn ok als je ze niet ondersteunt. Ik kan zonder hen leven. De meest essentiële is de [authorname] zoals beschreven

Ondersteunt u het dynamische bestandspad?
Zo nee ... zou u overwegen dit te implementeren?

Ik kijk er naar uit om iets van je te horen

vriendelijke groeten
Morten Hansen
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ondersteunt u het dynamische bestandspad?
Zo nee ... zou u overwegen dit te implementeren?

Dit wordt niet ondersteund in onze Dropfiles en het moet worden aangepast aan uw vereisten.
Als eerste verzoek moeten we de populariteit en bruikbaarheid ervan controleren.