Maandag 31 augustus 2020
  1 Antwoorden
  1,4K bezoeken
  Inschrijven
ik wil het volgende vragen:

kunnen subcategorieën instellingen erven van de bovenliggende categorie?
dus ik hoef niet in elke submap dezelfde instellingen te doen? is het ook mogelijk om een ​​download-alles-knop in de frontend te hebben? als ik meerdere bestanden heb, zodat de gebruiker ze niet één voor één downloadt!
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

kunnen subcategorieën instellingen overnemen van de bovenliggende categorie? dus ik hoef niet in elke submap dezelfde instellingen te doen?

Momenteel kunnen subcategorieën instellingen en toegang overnemen van de bovenliggende items in onze Dropfiles; behalve het bestellen.

is het ook mogelijk om een ​​knop Alles downloaden in de frontend te hebben? als ik meerdere bestanden heb, zal de gebruiker ze niet een voor een downloaden!

Ja, we hebben de parameter "Downloadcategorie". Zodra het is ingeschakeld, kunt u enkele of alle bestanden in een categorie downloaden als een * .zip-bestand op de frontend.