Maandag 20 april 2020
  6 Antwoorden
  1.9K bezoeken
  Inschrijven
DROPFILES ondersteunen een Next Cloud-oppure OwnCloud?
Is het mogelijk om een ​​bestand met een pagamento con paypal in te dienen?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

DROPFILES ondersteunen een Next Cloud-oppure OwnCloud?

Deze functie is momenteel niet mogelijk. We zullen het in de toekomstige versie overwegen.

Is het mogelijk che i bestand siano a pagamento con paypal?

Natuurlijk kunt u betalen met Paypal, creditcard, bitpay ...

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!

Hoop dat het helpt!
Proost,
D
1 jaar geleden
Ik heb al Dropfile gekocht op 22 mei 2019, maar kan niet vinden hoe ik de download kan betalen?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Ik heb al Dropfile gekocht op 22 mei 2019, maar kan niet vinden hoe ik de download kan betalen?

Oh, je kunt via onderstaande link je abonnement verlengen of upgraden.
De betaalmethode wordt tijdens het verlengen op uw scherm weergegeven.

https://www.joomunited.com/my-account/my-membership

Hoop dat het helpt!
Proost,
D
1 jaar geleden
Hallo,

ik weet niet zeker of mijn collega je vraag heeft begrepen. Bedoel je dat je download wilt aanbieden nadat een gebruiker ervoor heeft betaald via Paypal?

Dit is niet geïmplementeerd in Dropfiles.
U kunt dit echter doen door Dropfiles te combineren met andere extensies, zoals Payplans ( https://stackideas.com/payplans ) of een andere e-commerce-extensie.

Het idee is om de downloads waarvoor je betaald wilt worden in te stellen als privé en alleen beschikbaar voor een gebruikersgroep.
Configureer uw e-commerce zo dat wanneer de gebruiker een item heeft betaald, het automatisch wordt geplaatst in de groep die toegang heeft tot de download.

Met vriendelijke groet
D
1 jaar geleden
Is Dropfile nodig voor de bestanden als ik Payplans toevoeg, kan je worden betaald?
Is het mogelijk om een ​​voorbeeld te zien?
EEN
1 jaar geleden
Hallo damy77,

Bedankt voor uw reactie.

Zijn er Dropfiles nodig voor de bestanden als ik Payplans toevoeg in elk bestand dat u kunt worden betaald?

Payplans is een lidmaatschap en abonnementen-extensie voor Joomla, geen winkelwagen.
Je zou meer details op hun pagina moeten controleren.

Gebruikers zullen de bestanden zien en downloaden na een succesvolle bestelling.
Mijn collega legde zo details hierboven uit en dat is de manier waarop we in ons systeem gebruiken.

Is het mogelijk om een ​​voorbeeld te zien?

U zult zien wanneer u onze plug-ins / extensies bestelt:
https://www.joomunited.com/products/dropfiles#prices

Hoop dat je het begrijpt!