1. damy77
  2. Vragen over de Dropfiles over Dropfiles
  3. Maandag 20 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
DROPFILES supporta Next Cloud tegen OwnCloud?
Is het mogelijk che i bestand siano a pagamento con paypal?
Reacties (6)

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

DROPFILES supporta Next Cloud tegen OwnCloud?

Deze functie is momenteel niet mogelijk. We zullen het in de toekomstige versie overwegen.

Is het mogelijk che i bestand siano a pagamento con paypal?

Natuurlijk kunt u betalen met Paypal, creditcard, bitpay ...

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik heb al een eigen Dropfile gekocht op 22 May 2019 , maar kan niet vinden hoe de dowloades tegen betaling te zetten?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Ik heb al een eigen Dropfile gekocht op 22 May 2019 , maar kan niet vinden hoe de dowloades tegen betaling te zetten?

Oh, je kunt via onderstaande link je abonnement verlengen of upgraden.
De betaalmethode wordt tijdens het verlengen op uw scherm weergegeven.

https://www.joomunited.com/my-account/my-membership

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Ik weet niet zeker of mijn collega uw vraag heeft begrepen, bedoelt u dat u een download wilt aanbieden nadat een gebruiker ervoor heeft betaald via Paypal?

Dit is niet geïmplementeerd in Dropfiles .
Je kunt het echter doen door Dropfiles te combineren met andere extensies, zoals Payplans (https://stackideas.com/payplans) of een andere e-commerce-extensie.

Het idee is om de downloads die u betaald wilt hebben in te stellen als privé en alleen beschikbaar voor een gebruikersgroep.
Configureer uw e-commerce zodanig dat wanneer de gebruiker een item heeft betaald, het automatisch wordt ingesteld in de groep die toegang heeft tot de download.

Vriendelijke groeten
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Is Dropfile nodig voor de bestanden als ik Payplans in elk van de bestanden toevoeg, kan je worden betaald?
Is het mogelijk om een ​​voorbeeld te zien?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo damy77,

Bedankt voor uw reactie.

Zijn Dropfiles nodig voor de bestanden als ik Payplans in elk van de bestanden toevoeg, kan je worden betaald?

Payplans is een lidmaatschap en abonnementen-extensie voor Joomla , geen winkelwagen.
Je zou meer details op hun pagina moeten controleren.

Gebruikers zullen de bestanden zien en downloaden na een succesvolle bestelling.
Mijn collega legde zo details hierboven uit en dat is de manier waarop we in ons systeem gebruiken.

Is het mogelijk om een ​​voorbeeld te zien?

U zult zien wanneer u onze plug-ins / extensies bestelt:
https://www.joomunited.com/products/ dropfiles #prices

Hoop dat je het begrijpt!