Woensdag 03 juni 2020
  1 Antwoorden
  1,2K bezoeken
  Inschrijven
Als ik de "front-end"-editor gebruik voor gebruikers die inloggen op de front-end en deze vervolgens laat integreren met DropFiles, kan deze dan worden gebruikt als een soort bestandsopslagplaats voor uploaden/downloaden voor onze organisatie?

Of als alternatief, kunnen DropFiles worden geselecteerd als een menu-itemtype binnen Joomla, zodat het direct kan worden aangeroepen en als component in Joomla kan worden gebruikt?

Met andere woorden, onze organisatie wil een plek hebben waar geregistreerde leden kunnen inloggen op de front-end en bestanden kunnen zien en uploaden en downloaden. Is dit een mogelijkheid in elk scenario met DropFiles?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Als ik de "front-end"-editor gebruik voor gebruikers die inloggen op de front-end en deze vervolgens laat integreren met DropFiles, kan deze dan worden gebruikt als een soort bestandsopslagplaats voor uploaden/downloaden voor onze organisatie?

Of als alternatief, kunnen DropFiles worden geselecteerd als een menu-itemtype binnen Joomla, zodat het direct kan worden aangeroepen en als component in Joomla kan worden gebruikt?

Met andere woorden, onze organisatie wil een plek hebben waar geregistreerde leden kunnen inloggen op de front-end en bestanden kunnen zien en uploaden en downloaden. Is dit een mogelijkheid in elk scenario met DropFiles?

Ja, u kunt gebruikers toestaan ​​bestanden op de frontend te uploaden en te downloaden met behulp van het menu-item.
Zodat ze hun categorieën en bestanden alleen op de frontend kunnen zien.

Voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-4-frontend-file-management

Standaard hebben geregistreerde gebruikers geen toegang tot Dropfiles-beheer op de frontend.
Je moet de rollen veranderen op Configuratie> sectie Rechten.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-manage-personal-user-file-repository