Dinsdag 28 augustus 2018
  2 Antwoorden
  1,7K bezoeken
  Inschrijven
Hallo jongens, ik heb Dropfile getest op PHP 7.2 en krijg deze foutmelding:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable ...

Op dit joomlaonderwerp op Joomla.org zeggen ze:
Dat is een nieuwe waarschuwing die in PHP 7.2 wordt geïntroduceerd als het type parameter dat wordt doorgegeven aan de functie count () niet correct is.

Ik ben teruggekeerd naar een PHP 7.0 om Dropfile zonder foutmelding te laten werken, heb ik iets gemist?
EEN
3 jaar geleden
Hallo,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ik heb dit probleem, we zullen het snel oplossen.
Nu kun je Foutrapportage instellen op Geen op het tabblad

Algemene configuratie > Server en onze Dropfiles blijven gebruiken. Groeten,
S
3 jaar geleden
Hallo jongens, heel erg bedankt voor je antwoord ...
Eigenlijk WAS foutrapportage op geen enkele.:) Dit is waarom ik heb gedowngraded naar PHP 70, maar als je het hebt gerepareerd, is dat gewoon geweldig, jongens, jullie rocken