Vrijdag 22 juni 2018
  3 Antwoorden
  1,2K bezoeken
  Inschrijven
We hebben een andere extensie voor documentbeheer geprobeerd en wanneer de optie voor bestandsvoorbeeld is ingesteld om Google Viewer te gebruiken, werkt deze alleen voor openbare categorieën en bestanden.

Als je moet inloggen om documenten te bekijken, werkt de Google Viewer niet. Heeft DropFiles een vergelijkbare beperking?

Het lijkt erop dat u Google Viewer gebruikt voor voorbeelden, dus ik wilde weten of u vergelijkbare beperkingen had. Ik wil ook weten of u aangepaste wijzigingen aan de extensie kunt aanbrengen. We hebben statistieken over gebruikersactiviteit nodig, dus we wilden weten of dat als een aangepast project kan worden toegevoegd?
EEN
3 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Heeft DropFiles een vergelijkbare beperking? Het lijkt erop dat u Google Viewer gebruikt voor voorbeelden, dus ik wilde weten of u vergelijkbare beperkingen had.

U kunt voorbeelden van bestanden bekijken via Google-viewer met Dropfiles.
als u aangepaste wijzigingen aan de extensie kunt aanbrengen. We hebben statistieken van gebruikersactiviteit nodig, dus we wilden weten of dat kon worden toegevoegd als een aangepast project?

Het spijt me, we bieden geen aangepaste dev-service. Daarvoor kun je een freelancer inhuren.

Hoop dat het helpt!
Proost,
D
3 jaar geleden
U kunt voorbeelden van bestanden bekijken via Google-viewer met Dropfiles.

Het spijt me, ik wil gewoon duidelijk zijn, we kunnen Google-viewer gebruiken voor beschermde delen van de site, waar gebruikers moeten inloggen voordat ze toegang krijgen tot bestanden?
D
3 jaar geleden
Hallo,

Sorry als we niet duidelijk genoeg zijn geweest.

Ja dat kan, de previewer zorgt er ook voor dat de verstrekte link alleen geldig is voor de huidige gebruiker en zelfs dat deze niet kan worden gedeeld.

Met vriendelijke groet