Woensdag 13 februari 2019
  3 Antwoorden
  1,2K bezoeken
Hallo,
voordat ik uw product koop, heb ik wat informatie nodig:

1. als een of meer bestanden zijn gedownload door een gebruiker, kan Dropfiles dan een e-mail sturen naar de Joomla-supergebruiker (of naar een andere Joomla-gebruiker)?
2. als een of meer bestanden zijn geopend (niet gedownload, maar alleen geopend) door een gebruiker, kan Dropfiles dan een e-mail sturen naar de Joomla-supergebruiker (of naar een andere Joomla-gebruiker)?

In afwachting van je antwoord.

Bedankt
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
1. Als een of meer bestanden zijn gedownload door een gebruiker, kan Dropfiles dan een e-mail sturen naar de Joomla-supergebruiker (of naar een andere Joomla-gebruiker)?
2. als een of meer bestanden zijn geopend (niet gedownload, maar alleen geopend) door een gebruiker, kan Dropfiles een e-mail sturen naar de Joomla-supergebruiker (of naar een andere Joomla-gebruiker)

Ja, Dropfiles stuurt notificatie-e-mails naar de superbeheerder als gebruikers ook een bestand downloaden of bekijken.
Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-2-7-email-notifications

Hoop dat het helpt!
Proost,
M
2 jaar geleden
Bedankt.
Ik heb het product gisteren in vertrouwen gekocht, in de hoop dat Dropfiles deed wat ik nodig had.. dus ik ben blij dat het dat doet.. het zal alleen een configuratieprobleem zijn, denk ik..

Bedankt voor je antwoord
EEN
2 jaar geleden
Hallo,

Bedankt voor uw vertrouwen in onze extensie.
Als je problemen ondervindt met de configuratie, stuur ons dan een ticket (menu Ondersteuning > Ticketondersteuning).

Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken. Groeten,