Donderdag 18 juni 2020
  1 Antwoorden
  1,4K bezoeken
Hallo,

ik denk erover om een ​​DocMan-setup te vervangen door DropFiles, omdat DocMan niet erg intuïtief is voor de gebruikers en een vrij hoog prijskaartje heeft.

Ik begreep echter dat DocMan ook beperkte bestanden zou beschermen in het geval dat iemand zou proberen rechtstreeks toegang te krijgen tot een bestand. Is dit (ook) het geval in DropFiles? Wat ik bedoel is: ik kan verschillende Joomla-extensies bedenken waarmee ik een link naar een bestand kan maken en ervoor kan zorgen dat sommige gebruikers de link niet kunnen zien.

Maar in deze gevallen, als iemand de naam en het pad van dit bestand kan raden, kan hij de url typen en toch de inhoud ervan bekijken. En soms is het belangrijk om dit uit te sluiten. Ik hoor graag van je,

Frits
D
1 jaar geleden
Hallo,

U kunt specifieke machtigingen voor bestanden instellen, hier is een link naar de documentatie: https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-3-acl-file-permission
En natuurlijk is er geen directe toegang tot het bestand toegestaan, waardoor niemand kan downloaden als hij niet de toestemming heeft.

We hebben ook een Docman-importeur https://www.joomunited.com/joomla-documentation/dropfiles/280-dropfiles-parameters#toc-6-3rd-party-docman-file-importer Met

vriendelijke groeten