Woensdag 02 september 2020
  3 Antwoorden
  1.5K bezoeken
  Inschrijven
Schattingen van JoomUnited: je
hebt een archief nodig van Dropfiles en los product van Virtuemart,
en een beschrijving van het product van Virtuemart , er is geen reconoce el archivo por lo que no se previsualiza en el frontend del producto.
En Virtemart Descripción del producto, este no toma el edito Dropeditos si lo asigno.

Debo is een aanvulling op de integrar van de archivos en de contenido de virtuemart ?
Quedo atenta
Muchas Gracias

Atte
Magdalena
M
1 jaar geleden
Beste JoomUnited,
ik moet bestanden uploaden via Dropfiles in Virtuemart-producten, in de beschrijving van het product.
In het Virtuemart productbeschrijving, het bestand dropeditor wordt niet herkend door Virtuemart en wordt daarom niet bekeken op het product frontend.
In Virtuemart Productbeschrijving is de Dropeditos-editor niet nodig als ik deze toewijs.
Moet ik een andere extensie kopen om de bestanden te kunnen integreren in de inhoud van virtuemart? Ik blijf op de hoogte,

ik moet weten of ik iets koop BUNDLE

DROPPICS + DROPFILES + DROPTABLE + DROPEDITOR

Ik kan archieven in Virtuemart toevoegen via de beschrijvingseditor.

Heel erg bedankt Atte
Magdalena
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik moet bestanden uploaden via Dropfiles in Virtuemart-producten, in de beschrijving van het product.
In het Virtuemart productbeschrijving, het bestand dropeditor wordt niet herkend door Virtuemart en wordt daarom niet bekeken op het product frontend.
In Virtuemart Productbeschrijving is de Dropeditos-editor niet nodig als ik deze toewijs.
Moet ik een andere extensie kopen om de bestanden te kunnen integreren in de inhoud van virtuemart? Ik blijf op de hoogte,

ik moet weten of ik iets koop BUNDLE

DROPPICS + DROPFILES + DROPTABLE + DROPEDITOR

Ik kan archieven in Virtuemart toevoegen via de beschrijvingseditor.

U moet de parameter "Enable Joomla Plugin" inschakelen bij Configuratie> Tools> tabblad Winkel.
Dus de inhoud van Dropfiles wordt weergegeven in de productbeschrijving op de frontend.

Proost,
M
1 jaar geleden
Beste Joounited:

Bedankt voor awnser nu is geweldig !!
Ik moet mijn abonnementen binnenkort bijwerken
Dus ik blijf in contact ..

Heel erg bedankt uit Chili !!
=) Proost! En goede vibraties