Dinsdag 28 mei 2019
  1 Antwoorden
  1.6K bezoeken
  Inschrijven
Synchroniseert dropFiles automatisch met dropbox, en hoe vaak?
Ik wil graag bestanden overbrengen naar mijn website vanuit Dropbox tijdens live-evenementen. Zodra bestanden in dropbox worden geplaatst, repliceren ze dan naar de site zonder in te loggen of op knoppen op de dropFiles-site te klikken? Kunnen dropfiles dan zo worden ingesteld dat ze de bestanden uit dropbox verwijderen (een soort eenrichtingssynchronisatie) nadat ze zijn gekopieerd?
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Synchroniseert dropFiles automatisch met dropbox, en hoe vaak? Ik wil graag bestanden overbrengen naar mijn website vanuit Dropbox tijdens live-evenementen. Zodra bestanden in dropbox worden geplaatst, repliceren ze dan naar de site zonder in te loggen of op knoppen op de dropFiles-site te klikken?

Ja, Dropfiles kan bestanden uit Dropbox synchroniseren met een synchronisatieperiode van minimaal 1 minuut.
Voor meer details: https://www.joomunited.com/documentation/dropfiles-documentation#toc-7-2-login-to-dropbox-in-dropfiles
Kunnen dropfiles dan zo worden ingesteld dat ze de bestanden uit dropbox verwijderen (een soort eenrichtingssynchronisatie) nadat ze zijn gekopieerd?

Dropfiles slaat alleen de bestandsinformatie op, alle bestandsgegevens staan ​​in Dropbox.
Er zijn 2 manieren om te synchroniseren, dus bestanden zullen verdwijnen als je ook uit Dropfiles of Dropbox verwijdert.

Hoop dat je het begrijpt!