donderdag 16 december 2021
  1 Antwoorden
  52 bezoeken
  Inschrijven
Goedenavond

Is het mogelijk dat als een document alleen kan worden bekeken door geregistreerde gebruikers, het nog steeds wordt weergegeven in de lijst maar niet kan worden geopend?

Er zou dan een melding moeten verschijnen dat u het document alleen als lid kunt bekijken. Groetjes
Corinne
EEN
5 maanden geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Is het mogelijk dat als een document alleen kan worden bekeken door geregistreerde gebruikers, het nog steeds wordt weergegeven in de lijst maar niet kan worden geopend? Er zou dan een melding moeten verschijnen dat u het document alleen als lid kunt bekijken.

Ja, u kunt uitschakelen Bestanden downloaden en Preview-bestanden opties bij de instellingen voor gebruikersrollen, dan kunnen gebruikers alleen de bestandstitel zien.
Over de meldingstekst, u moet deze handmatig aan uw bericht/pagina toevoegen.

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-file-download/225-wp-file-download-files-and-categories#toc-manage-personal-user-file-repository

Ik hoop dat dit helpt!