speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Veilige website - compatibiliteit met de app
  1. PhilCo
  2. Vragen over de Social Backlinks over Social Backlinks
  3. Maandag 19 2020 oktober
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,

Wanneer ik je applicatie probeer te verbinden, krijg ik het volgende foutbericht (je kunt het in Google translate zetten als je het niet begrijpt):
"Ce site ne put pas fournir de connexion sécuriséeprod.dev.joomunited.com use un protocole incompatible.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH
Protocole is niet compatibel
De client en de service zijn niet compatibel met een versie van het protocol of een nieuwe methode van de SSL-commune. "

Betekent dit dat uw applicatie niet werkt met mijn website?

Bedankt,
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Betekent dit dat uw applicatie niet werkt met mijn website?

Sorry, welke versie gebruik je? Zoals ik weet, is deze fout opgelost in versie 2.2 . 19 .

Ga hier voor meer informatie: https://www.joomunited.com/ changelog / social-backlinks- changelog