Donderdag 09 juli 2020
  2 Antwoorden
  2,8K bezoeken
  Inschrijven
Bonjour,

Cette extensie permet-elle de sélectionner automatiquement de berichten zijn van een forum kunena qui devront être postés op twitter / FB en functie van bepaalde gebruikers / groepen gebruikers (modérateurs, administrateur)?

Een uniek eerste bericht van de discussie bij voorbeeld. Merci
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Cette extensie permet-elle de sélectionner automatiquement les messages issus d'un forum kunena qui devront être postés sur twitter / FB en fonction de certains utilisateurs / groupes utilisateurs (modérateurs, administrateur)? Et uniquement le premier message de la discussie bij wijze van voorbeeld.

Kunena wordt momenteel niet ondersteund in onze extensie, u kunt K2, Zoo, ... gebruiken

Ga naar onze productpagina voor andere integratie van derden:
https://www.joomunited.com/products/social-backlinks

Vriendelijke groeten,
C
meer dan een maand geleden
Bedankt voor je reactie. Jammer, het is niet voor mij.