1. mikikrsko
  2. Vragen over de Social Backlinks over Social Backlinks
  3. Vrijdag 24 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik kan Twitter of LinkedIn nu niet gebruiken op Social ... als ik er een knop op zet, wordt me verteld "Unsupported protocol
Client en server ondersteunen geen gedeelde SSL of encryptie "Ik kan niet gebruiken ... Ik koop, maar nu kan ik mijn item niet gebruiken. Ik weet niet wat ik moet doen ... heel erg bedankt voor hulp
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik kan Twitter of LinkedIn nu niet gebruiken op Social ... als ik er een knop op zet, wordt me verteld "Unsupported protocol
Client en server ondersteunen geen gedeelde SSL of versleuteling "

Het kan zijn dat u een oude versie van Social Backlinks , we hebben onlangs code bijgewerkt.
Als uw abonnement geldig is, stuur ons dan een ticket (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal u helpen.