Vrijdag 25 januari 2019
  6 Antwoorden
  3,6K bezoeken
  Inschrijven
Hallo, ik heb een testimonial-component nodig die getuigenissen van 500 woorden kan verwerken. Zal deze daarvoor werken? Wordt het op een nieuwe pagina geopend als de knop Details is geselecteerd? of zal het uitbreiden? en kan het 500 woorden aan? bedankt
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ik heb een Testimonial-component nodig die getuigenissen van 500 woorden kan verwerken. Zal deze daarvoor werken? Wordt het op een nieuwe pagina geopend als de knop Details is geselecteerd? of zal het uitbreiden? en kan het 500 woorden aan?

Ja, er is geen limiet voor tekstbeschrijving. Het blijft op dezelfde pagina als je erop klikt Detail knop.

Hoop dat het helpt!
Proost,
R
2 jaar geleden
is er de mogelijkheid om een ​​"lees meer" knop toe te voegen zodat deze opent met een eigen pagina met volledige tekst?
EEN
2 jaar geleden
in de module hebben we tekst bijsnijden beschikbaar. daar kunt u de lengte van de getuigenis bijsnijden. bekijk de schermafbeelding. in tekst bijsnijden in algemene configuratie kunt u ook de woordlimiet instellen voor weergave van de getuigenissen.
R
2 jaar geleden
dus in feite kunt u de tekstuitsnede instellen op 100 woorden en een lees meer knop zal verschijnen. nadat de lees meer knop is geselecteerd, waar gaat het open? wordt het gewoon uitgevouwen of wordt het geopend op een nieuwe pagina? zijn eigen pagina? dus als ik 3 getuigenissen op één pagina heb, alle 500 woorden en ik zet de tekstuitsnede op 100 woorden en er is een lees meer-knop. breidt het zich uit op dezelfde pagina en maakt het een lang en dun, dwz slechts 5 woorden per zin en erg lang. dat zou er verkeerd uitzien.
EEN
2 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.
wordt het gewoon uitgevouwen of wordt het geopend op een nieuwe pagina?

Het wordt gekoppeld aan een andere pagina met de volledige beschrijving.

Proost,
R
2 jaar geleden
OK bedankt dat ik zal kopen. : D