1. Braun
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. Dinsdag 10 2019 december
  4.  Schrijf je in via e-mail
Bedankt voor de leuke plug-in! Er lijkt een klein probleem te zijn in mijn wp multisite - de console van mijn werkbalk voor ontwikkelaars (Firefox of Chrome) geeft een 500- fout voor de "custom_styles.css". Het zoekt het bestand in elke multisite:

/my-wp-site/multisite//wp-content/uploads/sites/{multisite-idSTEM/advgb/custom_styles.css

Het bestand is alleen te vinden in

/my-wp-site/multisite//wp-content/uploads/advgb/custom_styles.css

Wat zou de juiste manier zijn om het voor multi-sites te configureren? Waarom moet custom_styles.css überhaupt worden geladen, aangezien de custom stijlen in de database worden geschreven?

Bedankt voor elke hint!
Reacties (4)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Er lijkt een klein probleem te zijn in mijn wp multisite - de console van mijn werkbalk voor ontwikkelaars (Firefox of Chrome) geeft een 500- fout voor de "custom_styles.css". Het zoekt het bestand in elke multisite:

/my-wp-site/multisite//wp-content/uploads/sites/{multisite-idSTEM/advgb/custom_styles.css

Het bestand is alleen te vinden in

/my-wp-site/multisite//wp-content/uploads/advgb/custom_styles.css

Wat zou de juiste manier zijn om het voor multi-sites te configureren? Waarom moet custom_styles.css überhaupt worden geladen, aangezien de custom stijlen in de database worden geschreven?

Zoals gecontroleerd, is er geen fout op onze testsite. Alle aangepaste stijlen worden momenteel opgeslagen op {root} /wp-content/uploads/advgb/custom_styles.css.
Ik ben niet zeker van technische problemen. Stuur ons een ticket (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning). Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.

Vriendelijke groeten,
  1. meer dan een maand geleden
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. # 1
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ok, dank je - ik heb net een ticket geschreven.

Mijn oplossing is dat ik voor elk van mijn sites (binnen WP multisite) custom_styles.css laad in de juiste map zoals hierboven vermeld.
  1. meer dan een maand geleden
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. # 2
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
We ondervinden hetzelfde probleem bij de installatie op meerdere locaties van Advanced Gutenberg . een 500- fout precies zoals hierboven beschreven. Met behulp van de meest recente Advanced Gutenberg .
  1. meer dan een maand geleden
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. # 3
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo m3support,

Advanced Gutenberg eigendom van Advanced Gutenberg plug-ins wordt momenteel overgedragen aan een nieuw team dat de ondersteuning afhandelt (het team achter de press-plug-in voor publiceren). U kunt elk verzoek dat u heeft in de plug-in-repository plaatsen en het ondersteuningsteam zal binnen een dag reageren.

Hier is de directe link: https: // wordpress .org / support / plugin / advanced-gutenberg /

Natuurlijk blijven al onze extensies compatibel met de Advanced gutenberg plug-in.

1. meer dan een maand geleden
  2. ADVANCED GUTENBERG