1. ttjoki
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. Vrijdag 29 2020 mei
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo iedereen,

is er een manier om de koptekstkleur en tekst te stylen met de individuele stijl CSS-optie?
Is er een lijst met klassen die we gebruiken om een ​​accordeon alleen door CSS in de plug-in te stylen?

erg bedankt
Michael
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen.

Advanced Gutenberg eigendom van Advanced Gutenberg plug-ins wordt momenteel overgedragen aan een nieuw team dat de ondersteuning afhandelt (het team achter de publishpress-plug-in). Je kunt elk verzoek dat je hebt plaatsen in de plug-in-repository en het ondersteuningsteam zal binnen een dag reageren.

Hier is de directe link: https: // wordpress .org / support / plugin / advanced-gutenberg /

Natuurlijk blijven al onze extensies compatibel met de Advanced gutenberg plug-in.

1. meer dan een maand geleden
  2. ADVANCED GUTENBERG