woensdag 23 november 2022
  1 Antwoorden
  37 Bezoeken
  Inschrijven
Kleine (hoop ik) problemen met de plug- WP File Download Ik weet niet zeker waar ik dit anders moet plaatsen, dus excuses als ik beter een ondersteuningsverzoek kan indienen?

De problemen die ik heb, zijn allemaal te zien op deze pagina, die momenteel in ontwikkeling is.

Gebruiker: testonly
Wachtwoord: TestPassword1

https://silverseapassengers.com/faqs-and-files/

Problemen:

1) Ik wil de filters verbergen wanneer de pagina wordt geladen (werkt momenteel), maar wanneer op de pijl omhoog/omlaag wordt geklikt reageert niet zoals het zou moeten, en wordt al snel het omgekeerde van wat het zou moeten zijn.

Enig idee voor het aanpassen van de JS of CSS (of HTML!) die dit zou kunnen oplossen? 2) In de onderstaande categorie-overzichten zouden er maximaal 6 tegels per "pagina" moeten zijn, maar door door te klikken naar pagina 2 van "Veelgestelde vragen" worden ALLE tegels (lees: bestanden) van pagina's 3 & 4 verplaatst naar Pagina 1, herschikken zodat pagina 1 nu ongeveer 100 items bevat in plaats van het maximum van 6. Evenzo is het niet mogelijk om door te klikken naar de 2e pagina van "Reisadvies" omdat daar plotseling niets is... (? ?)

3) Als er een manier is om Theming toe te passen op deze categorie shortcodes, zou ik dat graag willen weten?

Ik heb geprobeerd theme="table" toe te voegen, maar het veranderde niets. Enig idee, mensen?

Ik vind deze plug-in echt leuk, maar deze problemen kunnen dealbreakers worden als ik ze niet kan oplossen, en ik heb al voor de plug-in betaald, dus ik weet niet zeker wat de beste manier van handelen is.

Bij voorbaat bedankt!
Colby
EEN
2 maanden geleden
Hallo,

bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Het spijt me, maar dit forum is alleen voor pre-sale vragen, stuur ons voor alle technische verzoeken een ticket (Menu Support > Support ticket) .
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.

En verwijder of wijzig de bovenstaande inloggegevens. Heel erg bedankt!