vrijdag 01 april 2022
  1 Antwoorden
  34 bezoeken
  Inschrijven
Hallo, ik zou graag de bestands-ID in de url willen verbergen, is dat mogelijk?

De daadwerkelijke link is bijvoorbeeld

https://www.mysite.com/files/id_category/category_name/id_file/filename.pdf

en ik wil de link zonder il id_file

https://www.mysite.com/files/id_category/ categorienaam/bestandsnaam.pdf
EEN
2 maanden geleden
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

Ik zou graag de bestands-ID in de url willen verbergen, kan dat?

De daadwerkelijke link is bijvoorbeeld

https://www.mysite.com/files/id_category/category_name/id_file/filename.pdf

en ik wil de link zonder il id_file

https://www.mysite.com/files/id_category/ categorienaam/bestandsnaam.pdf

Deze functie is nog niet geïmplementeerd, maar ik zal deze toevoegen aan onze lijst met functieverzoeken en houd dat in gedachten voor een toekomstige release.