zaterdag 16 april 2022
  10 Antwoorden
  338 bezoeken
  Inschrijven
Heeft u een joomla-demosite die Dropfiles weergeeft?
EEN
2 maanden geleden

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Heeft u een joomla-demosite die Dropfiles weergeeft?

Ja, we hebben een Dropfiles-demo om onze frontend-functies te vertegenwoordigen. Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/joomla-demo//dropfiles/dropfiles-presentation

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
T
2 maanden geleden
Op de link die je hebt gestuurd, geeft alles waar ik op klik alleen pop-updiavoorstellingen.

Ik wil een live-site zien met voorbeelddemobestanden die worden weergegeven voor daadwerkelijke download. Heb je een live site waarop de software draait? Zo ja, plaats dan een link waar ik een voorbeeldbestand kan downloaden en kan ervaren hoe het is. Bedankt
T
2 maanden geleden
Hallo,

Er is een probleem met de website, het is nu weer normaal.

Proost,
T
2 maanden geleden
Maar alleen foto's, geen demo van een site met dropfiles-software waar je een voorbeeldbestand kunt downloaden?
T
2 maanden geleden
Ja, druk gewoon op de knoppen of gebruik het hoofdnavigatiemenu (zie bijgevoegd).

Laat het me weten.
T
2 maanden geleden
Bedankt voor het verduidelijken waar de daadwerkelijke demo zich op die pagina bevindt.

Het is een behoorlijk drukke pagina met veel kleuren. Ik zie dat uw joomla-site de optie "Zoekmachinevriendelijke" URL's heeft ingeschakeld in de algemene instellingen.

Ik heb hier al eerder naar gevraagd. Kan ik de optie "URL herschrijven" in de algemene instellingen naast de SEO-schakelaar gebruiken om mijn docman-links om te leiden naar dropfiles? Met andere woorden, gebruikt u deze optie ingeschakeld in Algemene instellingen en gebruikt u een .htacess-bestand? (Ik kan zelf algemene omleidingslinks maken.) De laatste keer dat ik het vroeg , zei je dat dit niet beschikbaar is.
De meeste door Joomla-sites gehoste sites die ik ken, gebruiken een .htaccess-bestand. Waarom zouden dropfiles er niet mee werken?
T
2 maanden geleden
Hallo,

Ja, je kunt een omleiding maken naar elke URL, maar om dat op veel bestanden te doen, zal niet een beetje ingewikkeld zijn, vind je niet?
Merk op dat we een Docman-bestandsimporteur hebben die beter zou zijn, denk ik.

Proost,
T
2 maanden geleden
Oké, bedankt voor de verduidelijking.

Ik kan SEF inschakelen met herschrijven van URL's. Stel dat ik 46 categorieën in docman heb met in totaal 2000 inzendingen.

Ik denk dat ik misschien elk docman-bestandsverzoek kan omleiden naar de basis van de dropfiles-categorie, maar daar moet ik over nadenken. Wat ik zou proberen te doen, is wanneer iemand met een externe link naar de site komt, niet een 404 leveren, maar een omleiding naar een algemene categorie.
T
2 maanden geleden
Ik denk dat ik misschien elk docman-bestandsverzoek naar de basis van de dropfiles-categorie kan omleiden.

Het kan worden gedaan, zeker, dat is een andere goede optie, eenvoudig en snel :)

Proost,
T
2 maanden geleden
Ik heb DropEditor , aangezien het gratis was, om te zien hoe het is, hoewel ik JCE gebruik. Het leek ook een ingekorte versie van DropFiles te installeren. Wanneer ik een bestand upload, wordt het in de map media/com_drofiles/42 geplaatst met een numerieke bestandsnaam.

Mijn vraag is, zal DropFiles al mijn fysieke bestanden hernoemen wanneer ik ze importeer vanuit Docman?