speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Er ontbreekt een afbeelding in de plug-in
  1. 89 Joda
  2. Functie-ideeën voor WP Speed of Light
  3. Donderdag 07 2020 mei
  4.  Schrijf je in via e-mail
Een afbeelding van deze plug-in is verkeerd gelinkt: Spinner.gif bestaat alleen. In css / images staat het alleen in kleine letters spinner.gif
Daarom toont de browser één ontbrekende afbeelding.
Gelieve op te lossen. Dank u.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Een afbeelding van deze plug-in is verkeerd gelinkt: Spinner.gif bestaat alleen. In css / images staat het alleen in kleine letters spinner.gif
Daarom toont de browser één ontbrekende afbeelding.

Sorry, maar dit forum is alleen voor pre-sale vragen, voor alle technische verzoeken kun je ons een ticket sturen (menu Support> Ticket support).
https://www.joomunited.com/support/ticket-support

Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.