speedcache /cache/css/sc_2294eb15c3f88c6e11fc2caf4239d7e9.css "rel =" stylesheet "/>Zoekmachine
  1. sobildung
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Vrijdag 22 2017 december
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo daar
We gebruiken de WP File Download Plugin geïntegreerd in het thema Clean Journal Pro. En we gebruiken ook BB-Press en de evenementenkalender.

Hoe kunnen we de zoekmachine van de WP File Download -Plugin toevoegen aan de andere zoekfuncties. We willen dat het mogelijk is om evenementen, artikelen, bestanden en leden te zoeken binnen één zoekveld.

Bedankt voor uw suggesties.

Beatrice
sobildung
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.
We werken aan deze functie die binnenkort in de toekomst wordt uitgebracht.

Heel erg bedankt!
Proost,
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Dat klinkt goed! Kun je me ongeveer zeggen wat de planningshorizon is om deze functie uit te brengen?

Heel erg bedankt!
Beatrice
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor uw reactie.
We hebben zojuist een nieuwe versie uitgebracht, inclusief de inhoud van het document om te zoeken, maar dat is voor bestanden in de WP File download plug-in.
Je kan de ... zien Changelog voor meer informatie.