1. Groene reclame
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Zondag 12 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Ik heb deze plug-in gekocht, maar ik heb een probleem wanneer ik probeer meerdere bestanden uit mijn map aan de achterkant te downloaden. Het blijkt dat wanneer ik alle bestanden selecteer en vervolgens op de downloadknop klik, het een voor een wordt gedownload. Is het mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te downloaden, zoals zip of iets.

Bedankt
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb deze plug-in gekocht, maar ik heb een probleem wanneer ik probeer meerdere bestanden uit mijn map aan de achterkant te downloaden. Het blijkt dat wanneer ik alle bestanden selecteer en vervolgens op de downloadknop klik, het een voor een wordt gedownload. Is het mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te downloaden, zoals zip of iets.

Deze functie is momenteel niet mogelijk, we zullen het overwegen voor een toekomstige versie.
De optie "Downloaden als * .zip-bestand" en "selectieve bestanden om te downloaden" zijn nu beschikbaar op de frontend.

Ps: ik heb dit ticket naar de juiste categorie verplaatst!