1. tgoasis
  2. Functie-ideeën voor het WP File Download van WP File Download
  3. Maandag 16 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Hoi team,

We hebben een paar maanden geleden gevraagd met betrekking tot de uploadtool, we zouden graag willen weten of er een routekaart is om het systeem te verbeteren om bulkupload mogelijk te maken?

Onze situatie is dat er bepaalde categorieën zijn met dezelfde set documenten, gebruikers willen dezelfde bestanden in één keer uploaden naar alle geselecteerde mappen.

bijv

Document

- Afd. A

- Afdeling B

- Afdeling C

Gebruikers willen hetzelfde bestand in één keer uploaden naar Dept A, Dept B en Dept C.
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt voor het toevoegen van uw functieverzoek hier.

U kunt momenteel meerdere categorieën instellen voor een bestand. We hebben echter gepland om een ​​nieuwe optie voor het importeren van bestanden uit te brengen.
Dat betekent dat u mappen van uw FTP naar onze plug-in kunt synchroniseren. Dit zou op versie 4.9 .0 zijn.

Heel erg bedankt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Bedankt voor het antwoord, mag ik weten wanneer 4.9 .0 release is?